15.8 C
Zagreb
25 rujna, 22

spot_img

Svježa sirova torta od borovnice i smokve

Gyan Devi nam donosi recept: Sirova torta Borovnica/Smokva

Sastoci podloga:

  • 130g grubo mljevenih badema
  • 130g svježih datulja
  • 10g kakaa

Zamijesiti rukama i žlicom utisnuti u dno kalupa.

Sastojci krema:

  • 200g svježih smokava
  • 100g+25g borovnica(za pola smjese+ukras)
  • 150g jabuka
  • 100g kokosovog ulja
  • 50g agava sirupa ili javorovog slada
  • 250g mljevenih indijskih oraščića(dodati na kraju)
  • Malo kurkume

Blendajte sve osim borovnica i prelijte pola kreme preko podloge. Zamrznite malo ako želite ravnomjerne slojeve. Dodajte borovnice u drugu polovicu kreme, blendajte i prelijte preko prvog sloja. Ukrasite nakon zamrzavanja borovnicama, smokvama, čipsom kokosa i s malo kreme koju odvojite od prvog sloja kreme i stavite na hlađenje u frižider dok se torta ne smrzne.
Ukoliko nemate svježe smovke, možete koristiti i suhe, namočite ih malo u vodu prethodno.

Kalorije 3 132 kcal
Proteini 62.4 g
Ugljikohidrati 196.4 g
Masti 232.6 g

 

Dobar tek!💜❤💜

 


“Gyan Devi je zaljubljenica u jogu, zdravu prehranu, matematiku i uživa u organskom uzgoju voća na obiteljskom Opg-u i koristi ga u izradi svojih sirovih torti.”

Ukoliko želite podržati rad Vegan2go.hr stranice možete to učiniti ovdje. Hvala

Pretplatitite se na newsletter i primite tjedni pregled događanja u vaš email sandučić

Vegan2go_Hr
Vegan2go_Hrhttps://vegan2go.hr
Vegan2go.hr - Veganski Digital Portal

Povezani članci

Stay Connected

665FansLike
255FollowersFollow
14SubscribersSubscribe

MEME TJEDNA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Podržite rad Vegan2Go stranice

Najčitanije