Pišite za V2G

Portal Vegan2Go vam pruža mogućnost besplatne objave članaka. Na vama je samo da odlučite na koje teme želite da pišete vaše nove objave.

Surađujte s nama, dobijte iskustvo i samopromociju

Kao jedan od autora koji piše za portal koji kontinuirano raste imate priliku podijeliti svoje znanje i iskustvo sa drugima, dok svoj brend izlažete širokoj publici.

Pišite za V2G
Ne samo da će vaš dobro napisani članak, recept, recenzija ili meme biti trajno dostupni tisućama čitatelja koji nas redovito prate, već možete obznaniti svoje usluge ili proizvode te dobiti followere na društvenim mrežama.

Naš dio promocije uključuje:

  1. Objavu vašeg članka na Vegan2go portalu
  2. Dijeljenje vašeg članka u cijelosti ili oblikovanog – fanovima na Facebooku i Instagramu – ovisno o tome kako koja društvena mreža stilski dopušta.
  3. Vršimo vašu promociju putem E-mail newslettera koje šaljemo našim vjernim pratiocima. Svaka vaša inspirativna objava te ćete tako podijeliti svoje misli, znanje i kreativnu stranu.
  4. Svaki vaš članak može sadržavati do dva vanjska tekstualna linka povezanih s temom članka kroz koje se želi spomenuti ili predstaviti nešto korisno (npr. vlastita web stranica/blog, proizvod, usluga …)

Kriterij objave

Nećemo uspjeti objaviti sve što nam pošaljete, morat ćemo birati i procjeniti što se uklapa u ‘Vegan2go priču’. Kako bismo vam približili duh našeg portala, evo par savjeta za pisanje:

  • Preferiramo članke vezane uz teme veganstva, ekologije, životinja i održivosti
  • Za recept, sastojci trebaju biti isključivo biljnog podrijetla uz autorsku fotografiju dobre kvalitete
  • Za članak o prehrani, preporučeni preparati ili namirnice također trebaju biti biljnog podrijetla
  • Poželjan je običan tekst, bez previše formatiranja
  • Slika (osim za recept) nije potrebna, naš tim bira prikladne fotografije
  • Pokušajte članak pisati da bude primjeren portalu i relevantan čitateljima

Dakle, svakom objavljenom članku može biti objavljeno vaše ime, link na neku od vaših stranica ili eventualno pozivnica za neki događaj koji organizirate. Ukoliko je potrebno da se uz vaš članak pojavi i neka fotografija ili ilustracija, ona mora biti vaša autorska.
Ukoliko nemate autorsku fotografiju, popratnu ilustraciju ćemo odabrati sami.

Tekstovi trebaju biti napisani na hrvatskom jeziku.
Radimo lekturu svakog članka prije objavljivanja, kako bi svi detalji i moguće greške bili sređeni tako da redakcija može izmijeniti naslov ili dijelove vašeg članka, ukoliko smatramo da je to neophodno.

Tekstovi se šalju na email desk@vegan2go.hr
Jedan email s jednim tekstom (ne više tekstova u jednom mailu) i ne više od 1x tjedno.

Plaćanje

Objave ovakve vrste članaka su besplatne. Ne plaćate ni vi nama, ni mi vama! Ideja je širenje i dijeljenje dobrih informacija i vibracija, podrška mladim i novim autorima, stjecanje iskustva u pisanju te međusobna medijska podrška.

Autorska prava

Imajte na umu da ako koristite sadržaj nekog drugog autora, bilo s našeg govornog područja ili kao prijevod, moguća su kršenja autorskih prava. Ukoliko se dogodi da nas netko prozove zbog kršenja autorskih prava u tekstu koji ste nam poslali, odgovornost snosite vi kao potpisani autor članka – ne portal Vegan2go.hr.

Slanjem vaših tekstova, fotografija i video snimaka, suglasni ste da vaš sadržaj ne povređuje i/ili ne krši tuđa prava ili zakon. Također, dajete nam pravo, da javno objavimo vaš sadržaj na našem portalu i svim društvenim mrežama.

Ako vam se sviđa naša ponuda i vidite se kao jednog od autora, su-kreatora Vegan2go portala ili imate dodatnih pitanja, javite nam se.

Kad nam pošaljete članak ili upit, odgovor ćete dobiti čim stignemo, najčešće u roku 2-3 dana. Ako se sadržaj koji ste nam poslali uklapa u naš portal, biti će odobren i objavljen, bez prethodnog obaveštenja.

Radujemo se suradnji!

Kontakt

e-mail: desk@vegan2go.hr

 

Za usluge oglašavanja kliknite ovdje.