10.5 C
Zagreb
27 studenoga, 22

spot_img

Što nije u redu s ovom fotografijom?

Ako niste uočili, jedna od najvećih australskih organizacija za borbu protiv raka promiče konzumaciju karcinogene skupine 1, tj. hrane koja uzrokuje rak kod ljudi, što su već odavno utvrđeni podaci od strane prema Svjetske zdravstvene organizacije.

2015-te Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) je skupila dovoljno dokaza da može kategorički tvrditi izlazeći u javnost, da procesuirano meso uzrokuje rak i da je crveno meso vjerovatno kancerogeno.

Ali, prema toj istoj Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji, jedna trećina svih tumora i oboljena od raka se može spriječiti i u našoj kontroli su, a jedan od glavnih faktor djelovanja na tu kontrolu je prehrana. Više o tome, kao i istraživačke studije može pronaći u lekciji “Veganstvo i zdravlje: Kancerogene bolesti” , koja je sastavni dio besplatnog Vegan2go kursa na našoj stranici.

Na pladnju je veoma lako moglo biti voće ili neka druga ukusna veganska hrana u obliku popečaka na bazi soje, mahunarki ili žitarica. Problem je što mnogi ljudi nisu prihvatili ili čak nisu probali vegetarijanske alternative goveđim masnim kobasicama. Vegani učestalo kuhaju vege kobasice, ukusne su, bez masnoće i bolja alternativa.

Ako želite saznati više o tome kako vodeće zdravstvene organizacije promiču industrije koje imaju destruktivan utjecaj na naše osobno zdravlje i širu zajednicu, a da ne spominjemo patnju milijardi životinja, preporučamo gledanje dokumentarca What The Health.

Ukoliko želite podržati rad Vegan2go.hr stranice možete to učiniti ovdje. Hvala

Pretplatitite se na newsletter i primite tjedni pregled događanja u vaš email sandučić

Vegan2go_Hr
Vegan2go_Hrhttps://vegan2go.hr
Vegan2go.hr - Veganski Digital Portal

Povezani članci

Stay Connected

686FansLike
301FollowersFollow
16SubscribersSubscribe

MEME TJEDNA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Podržite rad Vegan2Go stranice

Najčitanije