22.3 C
Zagreb
22 rujna, 23

spot_img

Radnici klaonice u Engleskoj ubili dvoje ljudi i izložili ih kao mrtve svinje

DVOJICA radnika klaonice u Engleskoj prije 7 dana su optuženi za mučenje i ubojstvo dva muškarca, nakon čega su izrezali njihova tijela i izložili ih po sobi. Na sudu je rečeno da su ih posložili kao “zaklane svinje”.

Ionut-Valentin Boboc (22) i Jacob-Bebe Chers (46), oboje državljani Rumunjske, optuženi su za dvostruko ubojstvo Denzila McKenzieja i Fahada Hossaina Pramanika. U McKenziejevoj kući u Bristolu pronađeni su djelomično osakaćeni ostaci žrtava.

McKenzie (56) i Pramanik (27) izbodeni su više puta, a neke njihove ozljede nalikuju načinu na koji se kolju životinje u klaonici, piše Daily Mail, a prenosi Index.hr.

Posuđivali novac u zamjenu za seksualne usluge

Na početku suđenja se saznalo da su optuženici 11. rujna prošle godine posjetili McKenzieja i da su ranije redovito od njega posuđivali novac; ponekad u zamjenu za seksualne usluge. Pramanik navodno nije bio poznat optuženicima, već se jednostavno našao na “krivom mjestu u krivo vrijeme”.

“Denzil McKenzie je imao 23 ubodne rane nanesene nožem. Mučili su ga, imao je posjekotine oko oka, na očnoj jabučici, na velikom nožnom prstu. Pramanik je zadobio najmanje tri uboda u leđa i trbuh. I na njemu su nađeni tragovi mučenja, poput pjenušave tvari u nosu i rezova po tijelu”, rekao je tužitelj Stephen Dent KC.

“Kao što ćete čuti tijekom suđenja, njihova tijela su nakon ubojstva osakaćena. McKenzieju je bilo odrezano bedro, a Pramanik je imao razrezan trbuh iz kojeg su virila crijeva”, dodao je.

“Stopalo jedne žrtve virilo je iz rasječenog trbuha druge”

“Tijela su zatim bila jezovito posložena po sobi, jedno je bilo na sofi, a drugo na podu. Stopalo jedne žrtve virilo je iz rasječenog trbuha druge. Optuženici su kasnije raskomadali Pramanika sličnom tehnikom kao što režu životinje u klaonici”, rekao je tužitelj.

Boboc i Chers su u vrijeme ubojstva radili u klaonici nedaleko od Bristola. Poroti je prikazana snimka s nadzorne kamere na kojoj se vidi kako optuženici hodaju prema kući žrtve u 20:30 u noći ubojstava, a zatim se vraćaju istim putem oko 23 sata.

Pri odlasku su nosili velike predmete, uključujući audioopremu i pojačala, ali i druge predmete koje su ukrali McKenzieju.

Izvor: Index.hr
URL Izvora: https://www.index.hr/vijesti/clanak/radnici-klaonice-u-engleskoj-ubili-dvoje-ljudi-komadali-im-tijela-izlozili-po-sobi/2410788.aspx

Ukoliko želite podržati rad Vegan2go.hr stranice možete to učiniti ovdje. Hvala

Pretplatitite se na newsletter i primite tjedni pregled događanja u vaš email sandučić

Vegan2go_Hr
Vegan2go_Hrhttps://vegan2go.hr
Vegan2go.hr - Veganski Digital Portal

Povezani članci

Stay Connected

720FansLike
350FollowersFollow
16SubscribersSubscribe

MEME TJEDNA

spot_img
spot_img

Podržite rad Vegan2Go stranice

Najčitanije