15.8 C
Zagreb
25 rujna, 22

spot_img

Vegan2go

Veganski Digital Portal & Networking platforma

Vegan2go.hr

Veganski Digital Portal & Networking Platforma

Aktualna zbivanja iz svijeta i regije
Vegan2go.hr kao veganski digitalni portal svakodnevno objavljuje najvažnije veganske vijesti iz svijeta i regije i namjenjen je svim individualcima i grupama koji žele biti u tijeku sa zbivanjima na području ekologije, prehrane i prava životinja.

Networking & Prezentacija usluga
Vegan2go je mjesto za okupljanje svih strastvenih vegana, veganki i onih koji su bliski takvom načinu života. Stoga, Vegan2go spaja ponudu i potražnju u obliku prezentacija veganskih usluga na našem kanalu: fitness treneri, nutricionisti, terapeuti, digitalni stručnjaci itd…

Burza rada
Vegan2go  pruža priliku svakome tko ima tvrku i djeluje u sektoru ekologije, ugostiteljstva ili drugom, a njeguje zelene i veganske vrijednosti – da besplatno oglasi ponudu za posao i otvoreno radno mjesto u svojoj firmi.

Edukacija , zabava & preporuke
Cilj našeg kanala je informiranje o svim novostima iz svijeta veganstva kroz edukaciju, zabavu, recenzije te vam omogućiti da na jednom mjestu možete naći sve relevantne novosti, podatke i preporuke.

Volonterstvo
Ukoliko želite volontirati ili donirati kvalitetnim udrugama čija je misija pomoći ljudima i životinjama, listu takvih provjerenih udruga možete pronaći na našim web stranicama. Također, možete podržati i rad našeg kanala.

Oglašavanje
Iskoristite Vegan2go.hr kao direktan kanal komunikacije s vašim gostima, klijentima i partnerima. Prezentirajte vaš brend ciljano svojoj publici kroz medij našeg portala.

Pišite za V2G
Želite postati kolumnist ili suradnik kanala? Pišite za nasi vas glas će se čuti dalje.

Dojavite nam
Imate zanimljivu priču ili recept – dojavite nam i objavit ćemo je na V2G kanalu.

Naše vijesti su dostupne uvijek, jednim klikom, na hrvatskom jeziku!

 

 PODRŽITE VEGAN2GO – JER OVO JE NAŠ  KANAL 💚

Ukoliko vam se sviđaju naši sadržaji i mislite da radimo dobar posao te želite podržati naš rad, možete to učiniti simboličnom novčanom donacijom. SVAKA donacija je dobrodošla. Zajedno možemo ostvariti više.

Možete nas podržati klikom ➡ ovdje

ili

Uplatom na račun:

VEGAN2GO
OIB: 78611178476
IBAN: HR8024020061140450092
SWIFT: ESBCHR22

Svrha uplate: donacija

Model:00 / poziv na broj: npr. datum (1111)

Hvala!

Imate pitanje, prijedlog ili novost?
Javite nam na desk@vegan2go.hr