10.5 C
Zagreb
27 studenoga, 22

spot_img

Ivana Rukavina

Ivana je biljna savjetnica, veganska kuharica i kulinarska instruktorica

Ivana Rukavina je savjetnica  za biljke u Plants Forward Solution Hrvatska, gdje nudi specijalizirane programe obuke iz biljne kuhinje za restorane, hotele, događaje i ugostiteljske profesionalce koji su spremni ući u rastuće vege tržište.

Radeći u industriji kao biljna kuharica, savjetnica za biljnu prehranu i kulinarska instruktorica, nudi jedinstven skup vještina i znanja kao napredan odgovor na sve veću potražnju veganskih kupaca.
Njezino potpuno uranjanje u svijet biljaka počelo je 2014. kada sam osobno postala veganka. Nakon puno vremena uloženog u čitanje i učenje o veganskoj prehrani, pohađanje tečajeva kuhanja i pohađanja evenata o veganskom načinu života, završila je certificirani tečaj biljne prehrane putem eCornella i tečaj prehrane koji je odobrila Vlada Hrvatske.

U želji da teoriju provede u praksu osnovala je Agenciju za savjetovanje o biljnoj prehrani i počela se profesionalno baviti ugostiteljstvom, počevši od veganskog bistroa u Zagrebu.

Zaljubivši se u kuhinjsko okruženje i kuhanje, Ivana je završila nekoliko specijaliziranih tečajeva za biljnu kuhinju u kulinarstvu Matthew Kenney i Centru za učenje biljne kuhinje Blue Lotus gdje je ostala  i radila kao instruktor kulinarstva na biljnoj bazi na Tajlandu.

Njezina strast i predanost je ponuditi Plant Forward Solutions klijentima koji žele proširiti svoje poslovanje i podići ga na veću razinu nudeći novu hranu kao odgovor na rastuće zahtjeve kupaca koji se temelje na biljnoj prehrani – sve to kako bi u potpunosti pripremila vaše poslovanje da bude lider u ovoj rastućoj industriji.

Klijenti koji rade sa Ivanom mogu očekivati ​​da će se osjećati samopouzdano pozdravljajući nove kupce kroz svoja vrata, uključujući vegane, vegetarijance i klijente osjetljive na alergene.

Usluge:

  • Procjene jelovnika
  • Nabave proizvoda
  • Praktične obuke kuhara
  • Razvoj jelovnika i normativa

Usluge nudi putem:

✅ online sastanaka
✅ uživo


Za više informacija obratite se Ivani putem sljedećih kanala:
E-mail: klik
Telefon: klik
Instagram (osobni): klik
Instagram (službeni): klik

Ukoliko želite podržati rad Vegan2go.hr stranice možete to učiniti ovdje. Hvala

Pretplatitite se na newsletter i primite tjedni pregled događanja u vaš email sandučić

Previous articleMatei Negovetić
Next articleDragan Šurlan
Vegan2go_Hr
Vegan2go_Hrhttps://vegan2go.hr
Vegan2go.hr - Veganski Digital Portal

Povezani članci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

686FansLike
301FollowersFollow
16SubscribersSubscribe

MEME TJEDNA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Podržite rad Vegan2Go stranice

Najčitanije